webdesign zwolle g12webdesign zwolle mascotte

webdesign zwolle g12

WRZV Zwolle 1 uitgeschakeld in de KNVB Beker

Afgelopen maandag speelde de WRZV Zwolle 1 haar eerste wedstrijd in de KNVB bekercompetitie.

zaalvoetbal zwolle WRZV Zwolle 5 september 2016 tegen ZVV Twente

Selectie WRZV Zwolle 1 boven: Hanif Kamran, Richie Kartosonto, Ruben Meijer, Helmar Konjanan, Marcus Jan Schiere en assitstent coach Mohammed Al Tilfah. Onder: Stefano Chaar, Souliman Aouragh, Islam Abdelsalam en Nima Shimeri.

Het team kwam helaas gehavend aan de start, omdat spelers als Wahid Shimeri, Tom Ijzerman, Willem Bel, Uwais Goelab, Peter Opdam en Ravelino Junte geblesseerd en of verhinderd waren. Het gemis van een aantal van deze spelers was goed te zien na de rust. De eerste helft tegen ZVV Twente 1 ging gelijk op. Na een aantal gemiste kansen kwamen de Zwollenaren op achterstand. Uiteindelijk kwam de gelijkmaker op het bord, maar was dit van korte duur en ging de WRZV Zwolle 1 met een 1-2 achterstand rusten. In het tweede bedrijf drong de WRZV goed aan maar wist niet te scoren. Uiteindelijk na een paar keer knullig balverlies wist de ploeg uit Twente hiervan te profiteren en uit te lopen tot 1-4. De wedstrijd was gespeeld en de Zwollenaren lieten het enigszins lopen, maar wisten nog wel een keer tot scoren te komen. ZVV Twente bekert door de 2-6 zege verder.

Maandag 12 september speelt WRZV Zwolle 1 wederom thuis in de derby tegen SVI. Aanvang wedstrijd is 19.45 uur.