webdesign zwolle g12webdesign zwolle mascotte

webdesign zwolle g12

WRZV Zwolle baas in eigen huis

WRZV Zwolle 1 verslaat  VSCO’61 in eigen huis met  9-3

Na twee gewonnen wedstrijden moest nieuwbakken hoofdklasser WRZV Zwolle in eigen huis aantreden tegen VSCO'61. De sfeer zat er vooraf goed in bij de spelers en begeleiding van de WRZV.

De WRZV stond goed en vormde direct na de aftrap een stevig blok. VSCO'61 kwam er nauwelijks aan te pas. De thuisploeg wist kans op kans te creëren, maar het doelnet niet te vinden.

zaalvoetbal zwolle WRZV VSCO Ruben Meijer in vorm

Ruben Meijer sterk in de combinatie met Ali Pour Asli

De tweebenige Ruben Meijer wist uiteindelijk met een mooie actie binnendoor knap met zijn linkerbeen het net te vinden en hiermee de score te openen voor de WRZV (1-0). Ook na het openingsdoelpunt werd kans op kans gecreëerd, maar vond de WRZV keeper, paal en lat op haar weg. Uiteindelijk wist Mohammed Ali Pour Asli de 2-0 binnen te schieten. In de 21e minuut vuurde Willem Bel een 'kanonskogel' af die de keeper knap wist te pareren. In rebound moest de VSCO doelman het antwoord schuldig blijven op een halve omhaal van Souleyman Aouragh. Hij bracht de 3-0 ruststand op het scorebord.

zaalvoetbal zwolle WRZV VSCO Bel legt aan

Willem Bel belangrijk voor WRZV Zwolle

Het bleef in de 2e helft eenrichtingsverkeer. WRZV gooide achterin alles op slot en bij balbezit werd het veld weer groot gemaakt en werden de vrije ruimtes goed belopen, waardoor de kansen bleven komen. Na een overtreding kreeg de WRZV een vrije trap die bekeken werd ingeschoten door Nima Shimeri. Twee minuten later was het Ruben Meijer die weer van zich liet spreken en de 5-0 wist te maken. Wat opviel was dat WRZV er als een team staat. Bij elke goal werd er luidt gejuicht, ook door de wisselspelers die erg betrokken waren. Ali Pour Asli maakte nog een keer de 6-0 en Willem Bel die elke wedstrijd stabiel en goed speelt, wist met wederom de keeper te passeren met een geweldige actie (7-0). VSCO’61 wist nog de 7-1 te maken en vlak daarna schoot Willem Bel van ver zijn tweede binnen van de avond (8-1). VSCO’61 wist zelf nog tweemaal het 'net' te vinden. In de slotfase maakte Mohammed Ali Pour Asli zijn hattrick met hakje na een assist van Meijer. Hij bracht daarmee de 9-3 eindstand op het scorebord.

zaalvoetbal zwolle WRZV VSCO Ali Pour Asli met zijn hattrick

Mo Ali Pour Asli scoorde  in zijn debuut direct een hattrick

Maandag 3 oktober speelt de WRZV Zwolle de uitwedstrijd tegen Donaci in de landstede hal. Aanvang wedstrijd is 21.00 uur.